12 Temmuz 2013 Cuma

BEĞENDİR KAZAN ÖDÜLLÜ FACEBOOK YARIŞMASI RESMİ KURALLARI VE KAZANMA ŞARTLARI


 



1- Bu yarısma, Pedo Bebek Kardağ A.Ş.  tarafından düzenlenmektedir.


2- Yarısma, 13.Temmuz.2013  saat 14.00 ile - 15.Temmuz.2013 saat 24.00 tarihleri arasında Pedo Bebek Facebook Sayfası’ndaki “Ödüllü Yarısma” sekmesi (tab) ve www.pedobebek.blogspot.com  adresi üzerinden yapılacaktır.



3- Facebook üzerinden yarısmaya katılmak isteyenlerin ilgili uygulamaya giriş yapabilmeleri için Pedo Bebek Facebook Sayfası’nı “beğen”meleri sarttır.


4- Facebook kullanıcılarının yarısmaya katılabilmeleri için istenen bilgileri doğru ve eksiksiz olarak doldurmus olmaları sarttır.


5- Yarısma katılımcılarının “Beğendir Kazan” bölümünde en fazla 200 karakter kullanımı esastır, bunun dısındaki veri girisleri, yarısma katılımını geçersiz kılar.


6- Katılım kosullarının tüm gerekliliklerini yerine getiren katılımcılar, sorulan soruya cevap verdikten sonra yarışmaya katılmaya hak kazanacaklardır. Oylama sekmesinde cevaplara verilen oyların sayılması sonucunda en yüksek oyu olan cevap sahibi “1 paket pedo plus bebek bezi” kazanma şansını yakalayacaktır. Ödülün kargo ücreti tarafımıza ait olup, yarışma sonucu resmi olarak ilan edildikten sonra en geç iki hafta içerisinde kazanana gönderilecektir. Eşit sayıda oy alan cevaplar olduğu takdirde kazanan random.org da yapılacak dijital kura ile belirlenecektir.


7- Yarısmaya 18 yasından büyükler katılabilir. 18 yasından küçükler katılsalar bile ödül üzerinde hak iddia edemezler. Katılımcıların Türkiye Cumhuriyeti vatandası olmaları sart olup , katılımcıların T.C. kimlik belgelerindeki adları ile Facebook hesaplarındaki kullanıcı adlarının birbirinin aynı olması gerekmektedir. Aynı IP adresinden verilen maksimum 2 adet oy geçerli sayılacak olup aynı IP adresinden verilen oyların sayısı 10'u geçtiği durumlarda ilgili IP den verilen tüm oylar geçersiz sayılır. Bir yarışmacıya verilen oylarda bir üst satırda açıklanan durumun 2'den fazla tezahür ettiği tespit edildiği takdirde yarışmacının aldığı oyların tamamı geçersiz sayılır. Otomatik botlar, otomatik oy verme yöntemleri ya da vesair tüm yöntemlerle sistemi kandırmaya yönelik çalışmalar yapıldığı tespit edilmesi halinde yarışmacı ödül hakkını kaybeder. Kazanan katılımcı, birden fazla Facebook hesabıyla yarısmaya katıldığı belirlenmesi durumunda ödül hakkını kaybeder.
 

8- Recepoğlu Grup ve  Kardağ çalısanları ile birinci derece yakınları yarısmaya katılamazlar,katılsalar bile ödül üzerinde hak iddia edemezler.


9- Kazanan katılımcı, açık adresini ve diğer iletisim bilgilerini 3 is günü içerisinde
info@kardag.com  e-posta adresine göndermek zorundadır. Bu bilgilerin katılımcı tarafından gönderilmesinin gecikmesinden, eksikliğinden veya yanlıslığından kaynaklanabilecek aksaklıklardan Pedo Bebek sorumlu tutulamaz.

10- Kazananlar 18.07.2013 tarihinde Pedo Bebek  www.pedobebek.blospot.com  adresinde duyurulacaktır.

11- Ödülün nakit karsılığı talep edilemez, ödülü kazanan katılımcı ödül hakkını bir baskasına devredemez.

12- Yarısmaya katılanlar, Yarısma Katılım Kosulları ile Pedo Bebek Facebook Sayfa Kuralları’nı okumus ve kabul etmis sayılırlar.

13- Uygulama Facebook tarafından gelistirilmediği gibi, yarısmanın düzenlenmesinde Facebook sponsorluğu ve desteği bulunmamaktadır. Uygulama Facebook idaresi altında da değildir.

14- Yarısmaya katılanlar, yarısma sonucunda kazanmaları halinde ad ve soyad bilgilerinin Pedo Bebek’e ait  sosyal medya hesaplarında* ve  www.pedobebek.com.tr   sayfasında açık halde yayınlanmasına izin vermis sayılırlar.

15- Pedo Bebek, önceden belirtmeksizin yarısmayı durdurma, iptal etme, erteleme, tarih aralığını değistirme ve kosullarında değisiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu durumda katılımcılar, hiçbir hak iddia etmeyeceklerini kabul ederler.

16-Yarışma Kuralları ve Kazanma şartları Pedo Bebek pedobebek blog  sayfası’nda açıklanacaktır.
·         www.facebook.com/pedobebek
·         www.twitter.com/PedoBebekBezi
·         www.pedobebek.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder