12 Temmuz 2013 Cuma

BEĞENDİR KAZAN ÖDÜLLÜ FACEBOOK YARIŞMASI KAZANMA ŞARTLARI VE OYUN KURALLARI (PEDO BEBEK BEZİ)



 

13.Temmuz.2013 tarihinde  saat 14.00 de başlayacak olan "BEĞENDİR KAZAN ÖDÜLLÜ YARIŞMAMIZ" 15.Temmuz.2013 tarihi saat 24.00 de kapanacaktır. Bu süre içerisinde sosyal medya hesaplarımız aracalığı ile duyurduğumuz sorumuza hazırladığınız cevabı gene sosyal medya aracılığı ile linkini gönderdiğimiz uygulamadan girebileceksiniz. Uygulamaya facebook.com/pedobebek zaman tünelinden de ulaşmak mümkün olabilecektir. Uygulamaya kayıt olduktan sonra girdiğiniz cevabı oylayabilir, diğer cevaplara göz atabilir, oy kullanabilir, arkadaşlarınızı oy kullanmaya davet edebilir ve yarışmayı duvarınızda paylaşabilirsiniz. Yarışma, uygulama otomatik olarak kapanana kadar sürecek olup bu süre zarfında sayfayı tekrar ziyaret edip oylamayı takip edebilirsiniz. Lütfen sayfanın en altında linkini verdiğimiz resmi yarışma kurallarını okumayı ihmal etmeyin !


Yarışmaya katılmak için uygulamaya giriş yapılması gerekmektedir. (resim 1)

resim 1
 
 
Uygulamaya giriş yapıldıktan sonra çıkan formda istenen bilgiler tam ve eksiksiz doldurularak sorumuzun cevabını yazmalısınız. Sorumuzu cevapladıktan sonra "TAMAM" tuşuna basarak yarışmaya katılımınızı gerçekleştirmiş olacaksınız. (resim 2) Form eksik veya yanlış dolduruldu ise sistem sizi uyaracaktır. Sayfamızı henüz beğenmediyseniz uygulama kayıt için giriş yapmanızı onaylamayacaktır. UNUTMAYIN : soruya vereceğiniz cevap boşluklar dahil 200 karakteri geçmemeli ! Diğer resmi yarışma kurallarını okumayı lütfen ihmal etmeyin !
 
 

resim 2

 
Formu doldurduktan sonra açılan ekrandaki sayfa  aşağıdaki gibi olacaktır. (resim 3)


                                                                           resim 3


Oylamaya katılmak üzere arkadaşlarınızı davet etmek ve/veya yarışmayı sayfanızda paylaşmak için aynı sayfanın altındaki düğmelerden faydalanabilirsiniz. Cevaplara göz atmak ve oy kullanmak için gene aynı sayfanın altındaki düğmelerden faydalanmanız gerekmektedir. Kendi cevabınız içinde oy kullanabilirsiniz. (resim 4) 1 ve 2 olarak işaretlenen tuşlar yardımı ile arkadaşlarınızı oy kullanmaya davet edebilir, yarışmayı duvarınızda paylaşabilirsiniz.


resim 4

Diğer cevapları görme ve oy sayacını takip etmek için yukarıdaki resimde " 3 " olarak işaretlenen okun ucundaki düğmeye basabilirsiniz. Yönlendirileceğiniz sayfa aşağıdaki (resim 5) gibi olacaktır. Bu sayfada dilerseniz oy kullanabilir, diğer cevapları görebilir veya oy durumunu kontrol edebilirsiniz.

                                                                         resim 5

Unutmayın verdiğiniz cevabın çok oy toplaması gerekiyor, bu yüzden yarışmayı sayfanızda paylaşamalı, arkadaşlarınızı oy kullanmaya davet etmelisiniz ! En çok oyu toplayan cevap ödülü de kazanacak !


TEŞEKKÜR EDERİZ  !


Yarışma Resmi Kuralları

1 yorum: